Piano-opisto Salonen

Piano-Opisto Salonen - pianonsoiton opetusta ja laulutunteja vuosien kokemuksella

Piano-Opisto Salonen palvelee Turun ydinkeskustassa

Piano-Opisto Salonen tarjoaa yksilöllisiä piano- ja laulutunteja Turussa vuosien kokemuksella. Toimitilamme sijaitsevat Turun ydinkeskustassa erinomaisten kulkuyhteyksien läheisyydessä, ota yhteyttä tai tule käymään!

Voit myös ilmoittautua alla olevalla lomakkeella

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Piano-opisto Salonen
Maariankatu 8
20100 TURKU

Y-tunnus: 1616579-0
Puh: 041-5446963

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Piano-opisto Salonen:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja

Piano-Opisto Salonen
Maariankatu 8
20100 Turku

Petri Salonen
Puh. 041 544 6963
petri.salonen@piano-opistosalonen.com

Piano-Opisto Salonen | Maariankatu 8 | 20100 TURKU | 041 544 6963 | petri.salonen@piano-opistosalonen.com | www.piano-opistosalonen.com